Oslavujeme druhé vítězství v ocenění „Českých 100 Nejlepších“

18.12.2023

Praha, Česká republika - Concierge Medicine Europe, průkopník v prevenci a medicíně životního stylu, s radostí oznamuje své druhé vítězství v uznávané soutěži „Českých 100 Nejlepších“, a to pouhé tři roky po svém založení. Toto ocenění zdůrazňuje závazek společnosti k excelenci a její rychlý vzestup jako centra excelence v evropském zdravotnictví.


Zakladatel a generální ředitel Wolfram Schleuters vyjádřil své potěšení: „Získání tohoto prestižního ocenění podruhé v krátké historii naší společnosti není jen poctou; je to svědectví o oddanosti našeho týmu a našem inovativním přístupu k medicíně. Potvrzuje naše odhodlání revolucionizovat zdravotní péči prostřednictvím preventivní a medicíny životního stylu.


O společnosti Concierge Medicine Europe


Založená s vizí být průkopníkem v oblasti preventivní a medicíny životního stylu, společnost Concierge Medicine Europe se rychle stala majákem excelence. Důraz na personalizovanou zdravotní péči umístil společnost do čela zavádění inovativních praxí a léčebných postupů, které jsou v souladu s moderními životními volbami a preventivními strategiemi.


Českých 100 Nejlepších: Měřítko excelence


„Českých 100 Nejlepších“ je každoroční soutěž navržená k uznání a odměně českých společností, podniků a korporací za jejich mimořádné úspěchy. Kritéria pro nominaci zahrnují registraci a daňové povinnosti v České republice, minimální počet 20 zaměstnanců a obrat nejméně 30 milionů CZK za posledních 12 měsíců. Výběr je založen na počtu nominací od široké škály odborníků, což odráží skutečné interakce a zkušenosti s těmito společnostmi.


Lifestyle medicine:


Toto ocenění zdůrazňuje rostoucí význam medicíny životního stylu ve zdravotní péči. Společnost Concierge Medicine Europe je v čele tohoto hnutí a nabízí řadu služeb, které se zaměřují na celkovou pohodu jednotlivců s důrazem na prevenci před léčbou. Úspěch společnosti v ocenění „Českých 100 Nejlepších“ je světlým příkladem a inspirací pro budoucnost zdravotní péče v Evropě i ve světě.