Ocenění v soutěži Českých 100 Nejlepších firem 2022

28.01.2023

První evropské centrum Lifestyle Medicine Centre of Excellence "Concierge Medicine Europe" se po pouhém roce na českém trhu umístilo v žebříčku 100 nejlepších českých firem na Pražském hradě.

Zcela osobní přístup a komplexní pohled na lidské zdraví v kombinaci s inovacemi, prevencí s delším časem věnovaným pacientovi byl příslibem, když Concierge Medicine Europe oznámila své spuštění v Praze v roce 2021. Klinika o velikosti 35 lékařů na pražském Pankráci dnes slaví získání jednoho z nejprestižnějších českých ocenění, které se obvykle uděluje zavedeným společnostem s dlouhou historií.

Umístění po boku institucí světové třídy, jako je IKEM nebo Homolka je pro jedinou soukromou kliniku v Praze zařazení do Czech 100 Best skutečným úspěchem, k němuž mohu celému mému týmu jen poblahopřát, říká Wolfram A Schleuter, zakladatel a CEO společnosti Concierge Medicine Europe. Také bychom chtěli srdečně poděkovat našim pacientům, kteří nám svěřili svou zdravotní péči. Bylo velmi dobré vidět mnoho našich pacientů na slavnostním předávání cen, protože mnozí z našich pacientů jsou zakladateli nebo generálními řediteli dalších držitelů cen.

Cena byla předána během Galavečera ve Španělském sále Pražského hradu.

Concierge Medicine Europe to považuje za povzbuzení pro další rozšiřování své působnosti na českém trhu. V lednu bude otevřena druhá klinika Premium Concierge na Smíchově, hned vedle Obchodního centra Nový Smíchov ve Štefánikově 23.